.

.

Анполе Мала Пилула Организатор Кутија СУМ ЧАСОТ, Дневна Пилула Случај 4 Прегради Носителот Медицина За Џеб Чанта, Мулти-Заштита Патување Пилула Организатор Медици?

Анполе Мала Пилула Организатор Кутија СУМ ЧАСОТ, Дневна Пилула Случај 4 Прегради Носителот Медицина За Џеб Чанта, Мулти-Заштита Патување

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

БЕЗБЕДНОСЕН МАТЕРИЈАЛ : нашата футрола за таблети е изработена од висококвалитетни водоотпорни СТОМАЧНИ + ПС, пластика за храна, 100% Без БПА, повеќе заштита поцврста и има подобра стабилност, посоодветна за чување апчиња СИЛЕН и СТИЛСКИ : надворешен издржлив сад за кутии за стомачни мускули и кутии за пилули од 4 одделение за храна со магнетски прекинувач чувајте го вашиот лек безбеден, а усните што се затвораат може да ги заштитат вашите апчиња од излевање. ПРАКТИЧНО И ПРАКТИЧНО : за разлика од слични производи на пазарот, нашиот организатор на диспензерот за апчиња има лесен дизајн, лесен за патување, лесен за употреба и компактен, вклопувајќи се во чанти, ранци или багаж. Индивидуалните прегради имаат голем капацитет, поставуваат до 20 таблети, во зависност од големината и обликот. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Отстранлив сад за апчиња, покрај складирање апчиња, витамини, контрацепција, додатоци од рибино масло и други лекови, можете да ја користите надворешната кутија за складирање на малиот накит.

Други карактеристики

Најдобри понуди