.

.

1 ПАРЧИЊА Преклопна Кутија За Ручек, Силиконска Бенто Кутија За Храна, Контејнер За Безбедна Храна Во Микробранова Печка, Преносливо И Отпорно На Топлина Складирањ?

1 ПАРЧИЊА Преклопна Кутија За Ручек, Силиконска Бенто Кутија За Храна, Контејнер За Безбедна Храна Во Микробранова Печка, Преносливо И Отпорно

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

ЗАШТЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР : со преклопен дизајн, склопувачката кутија за ручек ви е лесна за складирање и ви заштедува многу простор Може да се наредени заедно и да се преклопат на дебелина од 3 см кога не се користат, заштедувајќи простор за складирање или може да се користат како јадење, променете ја неговата форма. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : садот за ручек со капакот може да обезбеди свежина на храната. Капакот може да се користи за вентилација кога храната се загрева во микробранова печка. 4 РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ : постојат 4 различни големини и 2 различни бои на кутијата бенто, 350мл, 500мл, 800мл и 1200мл, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Можете да го изберете оној што ви се допаѓа. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : силиконскиот сад за ручек не е погоден само за складирање храна дома, во ресторанот, туку е совршен и за канцеларија, училиште, пикник, друштво, кампување, пешачење, патување итн. Силиконската кутија за ручек е погодна и за чување храна во фрижидер или за транспорт на подготвени оброци. ОТПОРЕН НА ТОПЛИНА : контејнерите за ручек може да се користат во температури од -40 € до 240€, отпорни на висока температура. Може безбедно да се користи во фрижидери, микробранови печки, машини за миење садови. Капак за заклучување на клипот за да ја одржувате вашата храна безбедна и со воздушен вентил на капакот како опција за отвор за воздух кога користите во микробранова печка. ЗАШТЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР : со преклопен дизајн, склопувачката кутија за ручек ви е лесна за складирање и ви заштедува многу простор. Може да се наредени заедно и да се преклопат на дебелина од 3 см кога не се користат, заштедувајќи простор за складирање или може да се користат како јадење, променете ја неговата форма. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : садот за ручек со капакот може да обезбеди свежина на храната. Капакот може да се користи за вентилација кога храната се загрева во микробранова печка. 4 РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ : постојат 4 различни големини и 2 различни бои на кутијата бенто, 350мл, 500мл, 800мл и 1200мл, што може да ги задоволи вашите различни потреби. Можете да го изберете оној што ви се допаѓа. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : силиконскиот сад за ручек не е погоден само за складирање храна дома, во ресторанот, туку е совршен и за канцеларија, училиште, пикник, друштво, кампување, пешачење, патување итн. Силиконската кутија за ручек е погодна и за чување храна во фрижидер или за транспорт на подготвени оброци. ОТПОРЕН НА ТОПЛИНА : контејнерите за ручек може да се користат во температури од -40 € до 240€, отпорни на висока температура. Може безбедно да се користи во фрижидери, микробранови печки, машини за миење садови. Капак за заклучување на клипот за да ја одржувате вашата храна безбедна и со воздушен вентил на капакот како опција за отвор за воздух кога користите во микробранова печка. Ова е преклоплива силиконска кутија за ручек. Можете да го користите за чување храна, овошје или зеленчук во фрижидер или замрзнувач.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Food Grade Silicone
Color:
Pink, Green(optional)
Temperature Resisting Range:
-40℃-240℃
Optional Capacity:
350 / 500 / 800 / 1200mL
Folding Size:
approx. 350ml
Unfold Size:
approx. 350ml
Weight:
approx. 420g
Package List:
1 x Silicone Lunch Box:
Note:
1. Do open the riser vent before putting the lunch box into microwave.:
2. Please allow 1-2cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
3. Item color may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Најдобри понуди