.

.

Брада Батлер За Еднократна Употреба Фаќач За Коса За Брада - Лигавче За Брада – Престилка За Брада Алтернатива – Нега На Машка Брада – Биоразградливо Ткиво-Зуи, Фа?

Брада Батлер За Еднократна Употреба Фаќач За Коса За Брада - Лигавче За Брада – Престилка За Брада Алтернатива – Нега На Машка Брада

DEN 239.20

Количина на стоки
Тековен

УБАВ ФАЌАЧ на БРАДА : Уморни од чистење на влакната околу вашиот мијалник? Потоа ангажирајте Батлер За Брада за да го елиминирате чистењето на брадата Со нашиот фаќач за еднократна употреба, за еднократна употреба, ќе добиете безболно чистење без напор. ЗАШТЕДА НА ВРЕМЕ + ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ : Оставете го фаќачот за брада за еднократна употреба да ја заврши целата работа. Всушност, притиснете го копчето за одложување уште неколку пати или прочитајте Го Wallидот St Journal, бидејќи резервите За Брада Батлер Брада ќе ја "намалат" вашата утринска рутина големо време! Едноставно Зуи, Фати, Фрли. ФАЌАЧ НА БРАДА за БРИЧЕЊЕ : Зуи/исечете ја брадата, мустаќите и/или дизајнерскиот гребен над фаќачот за бричење за еднократна употреба за мажи. И ќе ви биде драго што ангажиравте Батлер За брада да исчисти по вас. Господине, може ли да се вратам да ви ја подготвам утринската шолја чај Од Ерл Греј?. ОТФРЛЕТЕ ЈА ЛИГАВЧЕТО за БРИЧЕЊЕ : дали сакате рутина што всушност се држи? Викајте не старомодни Во Брада Батлер, но мислиме дека возрасните не треба да носат престилка за брада, лигавче за брада или наметка за брада.

Други карактеристики

Најдобри понуди