.

.

Закачалки за капаци на шалци 2 парчиња за ротирање на шал за прилагодување на врзаната вратоврска за вртење на вратоврската, повеќенаменска организатор на организ?

Закачалки за капаци на шалци 2 парчиња за ротирање на шал за прилагодување на врзаната вратоврска за вртење на вратоврската, повеќенаменска

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Овие куки го прават погоден и удобен за домашна или канцелариска употреба Ротирачките куки од 360 степени се погодни за појас, шал, капа, чадор, багаж, вратоврска и други додатоци. Не треба да го инсталирате. Убава, компактен, лесен. Разновидни - не само за закачалки за плакари, вреќи за вратоврска и суви чевли на отворено, мазната завршница на висококвалитетна пластика, исто така, гарантира дека облеката никогаш не витка. Направено од високо квалитетен PP материјал за животна средина, добро полиран, малку флексибилен, но прилично силен. Овие куки го прават погоден и удобен за домашна или канцелариска употреба. Ротирачките куки од 360 степени се погодни за појас, шал, капа, чадор, багаж, вратоврска и други додатоци. Не треба да го инсталирате. Убава, компактен, лесен. Разновидни - не само за закачалки за плакари, вреќи за вратоврска и суви чевли на отворено, мазната завршница на висококвалитетна пластика, исто така, гарантира дека облеката никогаш не витка. Направено од високо квалитетен PP материјал за животна средина, добро полиран, малку флексибилен, но прилично силен.

Други карактеристики

Најдобри понуди