.

.

Рачен ремиер, 6 флајт рачен ремиер, алатка за дупчење на рачката за дупки за затегнување на горниот дел од штиците, да се спојуваат, да се прилагодат дупките за тонењ?

Рачен ремиер, 6 флајт рачен ремиер, алатка за дупчење на рачката за дупки за затегнување на горниот дел од штиците, да се спојуваат, да се

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

[Применливиот материјал] РАБОТНИОТ РАМЕР се користи во метални материјали како што се челик, алуминиумска легура, леано железо, бакар, галванизирана цевка, итн да се лизне или да падне. [Прилагодлив опсег] Прилагодливиот опсег на рачен пренасочувач е 26‑29,5мм, што може да се прилагоди според ситуацијата со работењето. [9 SICR Материјал] РАБОТНИ РАБОТНИК користејќи материјал од 9 SICR за интегрално фалсификување, обезбедувајќи стабилна обработка. [Ситна обработка] Рачно преобразување со фино обработка, што има силна практичност и операција за заштеда на труд. [Применливиот материјал] РАБОТНИОТ РАМЕР се користи во метални материјали како што се челик, алуминиумска легура, леано железо, бакар, галванизирана цевка, итн. да се лизне или да падне. [Прилагодлив опсег] Прилагодливиот опсег на рачен пренасочувач е 26‑29,5мм, што може да се прилагоди според ситуацијата со работењето. [9 SICR Материјал] РАБОТНИ РАБОТНИК користејќи материјал од 9 SICR за интегрално фалсификување, обезбедувајќи стабилна обработка.

Други карактеристики

Item Type:
Hand Reamer
Product Material:
9SiCr
Adjustable Range:
Approx. 26-29.5mm / 1-1.2in
Blade Length:
Approx. 82.5mm / 3.2in
Number of Flute:
6 Flute
Application Range:
Widely used in steel, die steel, aluminum alloy, cast iron, copper, galvanized pipe and other metal materials
Package List:
1 x Hand Reamer:
1 x Storage Box:
Note:
Pay attention to the sharpness of the blade and be careful of scratches.:

Најдобри понуди