.

.

Налепници за декорации подигнете лаптопи со таблети за кучиња

Налепници за декорации подигнете лаптопи со таблети за кучиња

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Големината на налепницата е 16 x 16 инчи 70 микрони полимерни печатени винил. Отпорност на вода : Винил само лепило целосно отпорен на вода и отпорен на временски услови. Декларациите се изработени од полимерни винил трајно лепило и 6-7 години рејтинг на отворено. Може да се нанесе влажно или суво. Не може да се нанесува на wallsидови или на друга порозна површина. Нашите налепници се држат до секоја чиста мазна површина. Продавница за попусти за идентични налепници : -> 1) Повеќе од 5 налепници -5% 2) Повеќе од 10 налепници -10% 3) Повеќе од 20 налепници -15%. 4) Повеќе од 30 налепници -20%. ||-> ВНИМАНИЕ : Попустот нема автоматски да се пресмета. Може да се примени само по барање. Испратете ни порака и ќе поставиме сосема нов список со попуст во зависност од количината што ја побаравте. Големината на налепницата е 16 x 16 инчи. 70 микрони полимерни печатени винил. Отпорност на вода : Винил само лепило целосно отпорен на вода и отпорен на временски услови. Декларациите се изработени од полимерни винил трајно лепило и 6-7 години рејтинг на отворено. Може да се нанесе влажно или суво. Не може да се нанесува на wallsидови или на друга порозна површина. Нашите налепници се држат до секоја чиста мазна површина. Продавница за попусти за идентични налепници : -> 1) Повеќе од 5 налепници -5% 2) Повеќе од 10 налепници -10% 3) Повеќе од 20 налепници -15%.

Други карактеристики

Најдобри понуди