.

.

Маска за кутии Cabilock- Доказ за висина за висина на преносни преносни со маски, бебешки цркви, чисти транспарентни организатори за распрскувачи, нараквици, распрскув?

Маска за кутии Cabilock- Доказ за висина за висина на преносни преносни со маски, бебешки цркви, чисти транспарентни организатори за распрскувачи,

DEN 417.44

Количина на стоки
Тековен

Акрилик Санитарна кутија : Направено од практичен, здрав и издржлив материјал со долг животен век. Кутија за покривање на ткивата : Кутијата за складирање е многу погодна за складирање на маски, едноставна и практична. Кутија за складирање : Со убава изработка, не е лесно да се носи и солза, многу практично во употреба. Преносни диспензери за маски : Оваа кутија за складирање е совршено за складирање. Може ефикасно и секундарно од. Убав држач за вас. Држач на wallидот : Чисто складирање : Јасно складирање овозможува лесни проверки на визуелниот инвентар. Ги одржува стерилните и чистите. Пакет вклучува 1 x Dispenserfeatures- Големина : Околу 24.73inch- Дизајн на плеска, можете лесно да ја користите оваа кутија за маска, и може да ви помогне многу. Дистрибутер на акрилик- акрилна маска за еднократна употреба, ова поле може да ви даде добро искуство.- Мала големина и нема да зазема премногу простор.

Други карактеристики

Најдобри понуди