.

.

Archer Pro 24 in. Turbo Diamond видов лопати за брзо засилено сечење на бетон и излечено сечење на бетони. За отсечени пили и пили за прошетки до 13 КС.

Archer Pro 24 in. Turbo Diamond видов лопати за брзо засилено сечење на бетон и излечено сечење на бетони. За отсечени пили

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

Бетонски пила сечило ✔ меки врзани турбо сегменти за агресивно сечење излечен и армирано -бетон Дијамантско сечило? Ласерски заварени сегменти и кристали од дијаманти од одделение за највисоки перформанси. Бетонски секач? Идеално и за професионални изведувачи и за корисници на DIY. Сечила на видоа ⭐ Погодни и за сува и за влажна употреба. Дијамант го виде сечилото? За отсечени пили и пилиња за прошетки до 13 КС. Бетонски пила сечило ✔ меки врзани турбо сегменти за агресивно сечење излечен и армирано -бетон. Дијамантско сечило? Ласерски заварени сегменти и кристали од дијаманти од одделение за највисоки перформанси. Бетонски секач? Идеално и за професионални изведувачи и за корисници на DIY. Сечила на видоа ⭐ Погодни и за сува и за влажна употреба. Дијамант го виде сечилото? За отсечени пили и пилиња за прошетки до 13 КС.

Други карактеристики

Најдобри понуди