.

.

Burndy YNA39R компресија директно терминал, должина од 9,84 , за ACAR и заглавен алуминиумски кабел

Burndy YNA39R компресија директно терминал, должина од 9,84 , за ACAR и заглавен алуминиумски кабел

DEN 1706.40

Количина на стоки
Тековен

Компресија директен терминал За ACAR и заглавен алуминиумски кабел. Барел претходно исполнет со соединение на зглобот на Penetrox и опфатено. Подлога обложена со ретардант на оксид. Користете исти умира како еквивалентен ракав со целосен затегнување или Deadend. Терминал за компресија ACAR и заглавен алуминиумски кабел. Јазикот на два дупки NEMA испорачан преку 650 kcmil алуминиум. Користете исти умира како еквивалентен ракав со целосен затегнување или Deadend. Барел претходно исполнет со соединение на зглобот на Penetrox и опфатено. Подлога обложена со ретардант на оксид.1 ACAR и 600 - 650 алуминиумски диригент.

Други карактеристики

Најдобри понуди