.

.

Rosalind 6pcs бел голи гел полски поставен со акрилен прав поставен за жени, чист акрилен прашок за нокти за продолжување на ноктите и голи кафеав гел нокти лак бели црни ?

Rosalind 6pcs бел голи гел полски поставен со акрилен прав поставен за жени, чист акрилен прашок за нокти за продолжување на ноктите

DEN 318.08

Количина на стоки
Тековен

Есенски зимски гел лак за нокти : Розалинд го следеше трендот на боја на гел од 2022 година со избор од 6 популарни сет на лакови за цела сезонска гел Црно -белото здружување не е лесно да се тргне наопаку во секоја ситуација и е идеална како основна боја за уметноста на ноктите на гел DIY, додека голиот Браун игра добра улога во креирањето на уметноста на ноктите. Сите во еден сет за вашиот гел дизајн на ноктите. Чиста опална акрилна прав : Акрилниот прашок за нокти на Розалинд е совршен како основни нокти и уметност за нокти на DIY, создавајќи забава за вашите шарени креации за дизајн на нокти, не можете да тргнете наопаку во која било сезона или која било прилика. The 2pcs * 50g/1.76oz acrylic powder is multipurpose used for the acrylic extension of natural nails, but also for nail carving, sculpting nails, French nails, 3 D nail design decoration, etc. Easy Application then put on the finger rest, Натопете во акрилик во прав за нокти и продолжете го на природната нокти (суво природно) и конечно нанесете го полскиот гел на горниот капут. И почетниците и маникуристите можат да го применат. Лесно нанесете и грижа : Полски за нокти на неутрален гел треба да работи само со лажниот лак за нокти на гел, за да добиете совршена уметност за нокти. Прво, нанесете го основното палто, а потоа обложено со гел во боја, и конечно обложен со горниот слој на гел. Секој чекор од операцијата бара лекување на УВ/ЛЕР ламба за 120 секунди. Топли совети на Розалинд : Запомнете да ги исчистите рацете и да ја полирате површината на ноктите пред да го нанесете лакот за нокти на сите сезони. Темните бои (како црно) можат соодветно да го продолжат времето на осветлување на 180 секунди.

Други карактеристики

Најдобри понуди