.

.

Xeaohesy 280 парчиња 20 листови сјајни ретро нокти обвивки за нокти полски ленти за жени самолепливи кафеави сиви виолетови темно цврсти бои за нокти Полски налепници це?

Xeaohesy 280 парчиња 20 листови сјајни ретро нокти обвивки за нокти полски ленти за жени самолепливи кафеави сиви виолетови темно цврсти бои

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакет】 : доаѓа со 20 листови сјајни темна цврста боја налепници за целосна боја на нокти во различни бои и големини, секој лист содржи 14 парчиња, тотално 280 парчиња, доволни за да ги задоволите вашите потреби за декорација на уметноста за нокти на DIY Датотеката, може да донесе многу погодност во процесот на DIY ? Едноставен и елегантен, убав и модерен. ? 【Сигурен материјал : : Овие целосни декорации за нокти за завиткување се изработени од материјали кои не се пријателски на кожата, нетоксични, безбедни за да се нанесат на ноктите, погодни за повеќето кожа, секој лист обвивка за нокти доаѓа со различни големини за украсување на ноктите. ? Слично на тоа, само излупете ги ако сакате да ги отстраните. Лесно и заштеда на време. Широки апликации : : Овие обвивки за лак за нокти можат да ги украсат вашите нокти, лажни нокти, акрилни нокти и многу повеќе, тие можат да се комбинираат со лак за нокти, можете да ги примените за да ги разубавите ноктите за разни прилики, како датира, свадба, забава , working, gathering, etc. ?【Package Contents】:Comes with 20 sheets glitter dark solid color full nail stickers in different colors and sizes, each sheet contains 14 pieces, totally 280 pieces, sufficient to meet your DIY nail art decoration needs, Доаѓа со датотека за нокти во форма на 1 парчиња месечина, може да донесе многу погодност во процесот на DIY. ? Едноставен и елегантен, убав и модерен. ? 【Сигурен материјал : : Овие целосни декорации за нокти за завиткување се изработени од материјали кои не се пријателски на кожата, нетоксични, безбедни за да се нанесат на ноктите, погодни за повеќето кожа, секој лист обвивка за нокти доаѓа со различни големини за украсување на ноктите. ? Слично на тоа, само излупете ги ако сакате да ги отстраните. Лесно и заштеда на време. Широки апликации : : Овие обвивки за лак за нокти можат да ги украсат вашите нокти, лажни нокти, акрилни нокти и многу повеќе, тие можат да се комбинираат со лак за нокти, можете да ги примените за да ги разубавите ноктите за разни прилики, како датира, свадба, забава , Работа, собирање, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди