.

.

Филтри за CPAP DreamStation by Snugell ™ | Вклучува 3 еднократно и 6 еднократна употреба - универзални филтри за замена за CPAP Dreamstation Machine

Филтри за CPAP DreamStation by Snugell ™ | Вклучува 3 еднократно и 6 еднократна употреба - универзални филтри за замена за

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Распоред на замена на филтерот : За да добиете оптимални резултати, запомнете да го замените филтерот за еднократно фина фино на едно 90 дена и ултра фино филтер на секои 30 дена Миење и одржување : Филтерот за еднократно користење може да се мие на секои две недели за да се одржи чиста и здрава машина за CPAP. Универзална замена : Компатибилен со машината CPAP со соништа на Philips Respironics. Направено во САД : Snugell е направен во Premium CPAP додатоци во САД, се тука за да ја освежите вашата секојдневна рутина за спиење. Компатибилен со Dream Station : 3 стандардни филтри за CPAP за повторно користење и 6 ултра фини филтри за еднократна употреба. Распоред на замена на филтерот : За да добиете оптимални резултати, запомнете да го замените филтерот за еднократно фина фино на едно 90 дена и ултра фино филтер на секои 30 дена. Миење и одржување : Филтерот за еднократно користење може да се мие на секои две недели за да се одржи чиста и здрава машина за CPAP.

Други карактеристики

Најдобри понуди