.

.

Кулако 20пакувајте Платнени Вреќи Со Песок Поплава Водена Бариера,Вреќи Со Песок Отпорни На Поплави, Вреќи Со Песок Отпорни На Поплави Задебелени Вреќи За Повеќекр?

Кулако 20пакувајте Платнени Вреќи Со Песок Поплава Водена Бариера,Вреќи Со Песок Отпорни На Поплави, Вреќи Со Песок Отпорни На Поплави

DEN 4027.36

Количина на стоки
Тековен

●Издржлив Материјал●вреќата за песок за спасување од поплави е изработена од шифриран платнен материјал, кој е висококвалитетен, не е лесен за оштетување, силен и издржлив ●Затворање на врвка За влечење ● вреќите за песок за повеќекратна употреба доаѓаат со еластична лента, која е дизајнирана на отворот; само треба да ја затегнете И врзете За да спречите истекување на песок, удобно и брзо. ●Ефикасен Водоотпорен Q вреќата со песок за спасување од поплави поседува висока густина, е водоотпорна и непропустлива. ●Широк Опсег На Користење ● вреќата за песок за спасување од поплави може да се користи за контрола на поплави, привремени блокади На патиштата во градежни проекти, контрола на сообраќајот итн. Тие се исто така лесни, компактни и лесни за чување. ●Дизајн За рециклирање ● вреќата со песок може повторно да се користи по сушењето. 20 ПАРЧИЊА Платнени Вреќи Со Песок Поплава Бариера За Вода - Зелени Вреќи Неисполнета Торба За Складирање За Заштита Од Поплави Пренослива Преклопна Торба За Песок За Поплави Со Контрола На Песок Со Вратоврска Спецификација : Материјал : Платизирај : 25*50СМ, 25*70СМ, 30*70СМ, 40*80смпакување Листа : 20*Спасување Од Поплави Песочни Багноти : ПОРАДИ Светлосните Ефекти И Аглите На Снимање, Постои Разлика Во Бојата Во Производот, Ве Молиме Разберете.

Други карактеристики

Material:
Canvas
Size:
25*50CM, 25*70CM, 30*70CM, 40*70CM, 40*80CM
Packing List:
20*Flood Rescue Sandbag:
Notes:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Најдобри понуди