.

.

ШРАЈБЕРПУМП АЛУМИНИУМ ТИП Ц &засилувач; ТИП Е КАМЕРА &засилувач; ЖЛЕБ ЦРЕВО ФИТИНГ-1.5 ЖЕНСКИ &засилувач; МАШКИ КАМЛОК - ЦРЕВО СТЕБЛО W/ CAMLOCK ЗАПТИВКА ФИТИНГ W/ ГУМЕНИ МИ?

ШРАЈБЕРПУМП АЛУМИНИУМ ТИП Ц &засилувач; ТИП Е КАМЕРА &засилувач; ЖЛЕБ ЦРЕВО ФИТИНГ-1.5 ЖЕНСКИ &засилувач; МАШКИ КАМЛОК - ЦРЕВО СТЕБЛО W/

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

ТИП Ц КАМЛОК (КАМЕРА И ЖЛЕБ) 15 "ЖЕНСКИ КАМЛОК Х 1. ТИП Е КАМЛОК (КАМЕРА И ЖЛЕБ) 1.5 "МАШКИ КАМЛОК Х 1. АЛУМИНИУМСКО ТЕЛО : ОТПОРЕН НА КОРОЗИЈА И ТРИЕЊЕ, МАЛА ТЕЖИНА. НБР (БУНА-Н) ПЕЧАТ, НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК КАМЕРИ ОРУЖЈЕ. 250 PSI МАКС ПРИТИСОК-Брзо Поврзување Црево Спојување. Craiberpump fitings Camlock се спојки кои им овозможуваат на корисниците брзо поврзување или исклучување на цевки, црево или цевки без алатки. Фитинзи за камери и жлебови се познати и како фитинзи За Камлок или спојки. Овие спојки се состојат од жлебна машка и женска спојка со рачки или раце. Тип Ц Камери И Жлеб Фитинг Овој Тип Ц Камлок (Камери И Жлеб) фитинг имаат женски Камлок брзо поврзување на спојката од едната страна и стеблото на цревото од другата страна. Женската Страна На Камлок на оваа спојка ќе се закачи само за машки Камлок. Страната на стеблото на цревото ќе се поврзе со цревото. Телото на овој фитинг за камери и жлебови е изработено од алуминиум. Алуминиумските фитинзи за Камлок се лесни и се отпорни на корозија и триење. Печатот на овој фитинг е изработен од НБР (Буна-Н) гума. Буна-Н заптивките се отпорни на гориво, масло и други хемикалии. Тип Е Камера И Жлеб Фитинг Овој Тип Е Камлок (Камери И Жлеб) фитинг има машки брзо поврзување спојување на едната страна и црево стебло на другата страна. Машката страна на оваа спојка ќе се закачи за женски Камлок.

Други карактеристики

Најдобри понуди