.

.

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ-Подлога За Спиење За Кампување,Водоотпорна Подлога За Спиење,Густа Воздушна Перница Со Вреќи за Складирање , Лесен Компактен Воздушен Душек, Султ?

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ-Подлога За Спиење За Кампување,Водоотпорна Подлога За Спиење,Густа Воздушна Перница Со Вреќи за Складирање , Лесен Компактен

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

?? Пошироко и Подебело : кога е целосно надуена, оваа подлога за спиење има димензии 190х60х5см, обезбедувајќи подобра удобност при лежење за оптимална релаксација Одличната отпорност на кинење ве штити од остри предмети.ве одржува топло со изолација на студенилото од земјата. ??Економичен Дизајн За Удобно Спиење : површината со коцки одговара на контурите на човечкото тело за да обезбеди крајна удобност, без разлика дали сте грб, страна или стомак. ??Водоотпорен : оваа подлога може да се нанесе на секое влажно место, како што се крајбрежјето и тревата. И не треба да се грижите за кондензацијата формирана од устата што дува топол воздух што може да предизвика оштетување во внатрешноста на подлогата за спиење во ладни области. ??Ултралесен и Пренослив, Одличен Додаток На Вашиот Пакет За Кампување : Идеални За ранци, пешачење или кампување, овие ergономски влошки за спиење можат цврсто да се спакуваат во патна торба, ранец или торба за преживување или да се чуваат во ВАШИОТ БАГАЖНИК ЗА Р. ??Ќе Ви се Допадне Оваа Подлога За Спиење : Сакате да спиете удобно насекаде? Нема потреба да страдате со евтина слаба кратка подлога за спиење на отворено! Оваа квалитетна пренослива подлога за кампување е совршена. Супер цврст и исклучително удобен. Одлично за секоја положба за спиење. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи од кои можете да изберете.Спецификација : Материјал : Најлон TPUSize : 190*60*5cm Weight : околу 0,6 кг конструкцијата на подлогата за спиење има Д најлон и тпу материјал кои се отпорни на гребење и издржливи.

Други карактеристики

Material:
Nylon TPU
Size:
190*60*5cm
Weight:
about 0.6 kg
The construction of sleeping pad features D nylon and TPU material which are scratch resistant and durable. The air cells support ergonomically matchyour body, giving you superior support and most comfort.:
No more sore back or annoying discomfort from every little rocks or leafs underneath, Wake up Refreshed and Pain Free.:
Engineered to limit air flow through innovative air cells that can adjust to your body shape to provide optimal comfort, support, and warmth.:
It’s lightweight and compact. Perfect for hammock, tents, backpacking, traveling, camping, hiking, hunting and even sun tanning, no more need on lying the uncomfortable hard or uneven surface.:
Note:
1. Please allow 1 2cm errors due to manual measurement and make sure nothing is finished before you order.:
2. Please understand that the color may vary slightly due to different positions of the picture.:
Package Included:
sleeping pad:
Storage bag :

Најдобри понуди