.

.

DOITOOL 2 парчиња Склопувачки Држач За Полица Склопувачки Корпа За Отпадоци Држач За Ѓубре Држач За Кеси За Отпадоци Држач За Торба За Ѓубре Што Се Преклопува Држач За ?

DOITOOL 2 парчиња Склопувачки Држач За Полица Склопувачки Корпа За Отпадоци Држач За Ѓубре Држач За Кеси За Отпадоци Држач За Торба За Ѓубре Што

DEN 944.00

Количина на стоки
Тековен

Поддршка За Вреќи за ѓубре Стојат : нешто е мулти -, може да се користи за вреќа за ѓубре веќе, може повторно да добие друга работа Држач За Држач За Кеси за ѓубре : држач за решетка за ѓубре. Пластичниот материјал е лесен и издржлив. Заграда За Кеси за отпадоци : можете да ја кујнската кеса за ѓубре, торба за складирање на неа. Преклопен Држач За Вреќи За Ѓубре : Се Преклопува рамно за лесно складирање. Решетка За Кеси за отпадоци : дизајн На Преклопување, заштеда на простор и удобен за употреба. заграда за вреќи за ѓубре. Пакетот Вклучува 2 x Виси Торба За Складирање Карактеристики На Решетката-Боја : зелена жица виси полица. - Материјал : држач за пластична кеса. - Големина : околу 17х17х31, 5см поден штанд. - Можете да ја кујната кеса за ѓубре, торба за складирање на држачот за ѓубре. - Не-топката на полицата, погодно за пластични кеси, исто така може да се поправи пластични кеси држач за рамка. - Пластичниот материјал е лесен и издржлив држач за кеси за отпадоци - вашата кујна или бања ќе бидат поорганизирани решетки за закачување ѓубре.

Други карактеристики

Најдобри понуди