.

.

Сенјарска Лопата За Гуми Пластичен Ракав, Заштитник За Лопата За Промена На Гуми Пластичен Прекинувач За Монистра Алатки За Менувач За Поправка На Гуми Што Се Одво?

Сенјарска Лопата За Гуми Пластичен Ракав, Заштитник За Лопата За Промена На Гуми Пластичен Прекинувач За Монистра Алатки За Менувач За

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Материјал на производот - - - гумениот ракав со лопата за гуми е изработен од висококвалитетен најлонски материјал, кој има карактеристики на долготрајни перформанси, низок коефициент на триење и отпорност на абење Тој претрпе фина површинска обработка за да обезбеди сигурни перформанси и долг работен век. Ние гумениот ракав со лопата за гуми е посигурен и побезбеден и е вашиот идеален избор. Материјал на производот - - - гумениот ракав со лопата за гуми е изработен од висококвалитетен најлонски материјал, кој има карактеристики на долготрајни перформанси, низок коефициент на триење и отпорност на абење. Тој претрпе фина површинска обработка за да обезбеди сигурни перформанси и долг работен век. Ние гумениот ракав со лопата за гуми е посигурен и побезбеден и е вашиот идеален избор. Материјал на производот - - - гумениот ракав со лопата за гуми е изработен од висококвалитетен најлонски материјал, кој има карактеристики на долготрајни перформанси, низок коефициент на триење и отпорност на абење. Тој претрпе фина површинска обработка за да обезбеди сигурни перформанси и долг работен век. Ние гумениот ракав со лопата за гуми е посигурен и побезбеден и е вашиот идеален избор. Материјал на производот - - - гумениот ракав со лопата за гуми е изработен од висококвалитетен најлонски материјал, кој има карактеристики на долготрајни перформанси, низок коефициент на триење и отпорност на абење. Тој претрпе фина површинска обработка за да обезбеди сигурни перформанси и долг работен век. Ние гумениот ракав со лопата за гуми е посигурен и побезбеден и е вашиот идеален избор. Материјал на производот - - - гумениот ракав со лопата за гуми е изработен од висококвалитетен најлонски материјал, кој има карактеристики на долготрајни перформанси, низок коефициент на триење и отпорност на абење. Тој претрпе фина површинска обработка за да обезбеди сигурни перформанси и долг работен век. Ние гумениот ракав со лопата за гуми е посигурен и побезбеден и е вашиот идеален избор. Практично - - - сосема нов жолт пластичен скршен капак од монистра, кој користи за менувач на гуми од типот на стегач од челичен прстен/страничен капак на лопата.

Други карактеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
Tire Shovel Plastic Sleeve
Material:
Nylon
Color:
As Pictures Shown
Fitment:
Fit for Most for Corghi Rim Clamp Tire Changer Machines such as for Corghi Model(s):
A2000, A2001, A2002, A2010, A2012, A2019, A2024, A9212, A9218, A9220, A9419, A9820, A9824, Artiglio Basic, and Jolly.:
Package List:
1 x Shovel Sheath :

Најдобри понуди