.

.

Халатул 8 Спакувајте Црвени Биволи Карирани Божиќни Чанти Со Лента Издржлива Вреќа За Складирање На Врвки За Додатоци За Новогодишна Елка Бонбони Подароци Материј

Халатул 8 Спакувајте Црвени Биволи Карирани Божиќни Чанти Со Лента Издржлива Вреќа За Складирање На Врвки За Додатоци За Новогодишна Елка Бонбони

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Пакет вредност : Земете 8 вреќи за подароци по цена на вредност! а бидете сигурни дека секогаш да имаат некои за употреба во секое време кога сезоната на подарок фестивал доаѓа околу скријте ги детските подароци во овие торби и оставете ги да погодат што има внатре. Не можам да видам што има внатре, тие ќе бидат изненадени. Супер Материјал Од Ткаенина : избираме висококвалитетен и неткаен памук, тие се издржливи и еднократно, а лентата се чувствува многу добро, двојно шиење на рабовите и дизајн на затворање на врвки за лесно отворање и затворање за да ги одржувате подароците безбедни. поддршка машина за перење и висат сува, не лесно деформирани. Димензија : имаме 2 големини, 4 парчиња за секоја, 11,8 х 9,8 инчи, можат да одговараат на сѐ. Тие можат да складираат многу бонбони, закуски, мали играчки, чевли и други, најдобри подароци за семејни Божиќни забави, торби за бонбони, вреќи за ужина, најдобри креативни подароци за промотивни активности (дури и за шопинг, итн. Еколошки Производ : можете да ги користите Овие божиќни кеси за подароци наместо хартија за завиткување или да ги замените чорапите! Нема потреба од хартија и лента за завиткување, само ставете го вашиот подарок во една од торбите и врзете го со вклучената лента. не само што може повторно да се користи одново и одново, елиминирајќи го ѓубрето генерирано од традиционалната хартија за завиткување. За Целиот Фестивал : Божиќната торба за подароци усвојува дизајн со Божиќна тема, класичните чанти За подароци Од Биволи Се разноврсен начин за завиткување подарок за секоја пригода, вклучувајќи Торба За божиќни подароци, новогодишни забави за забави, забава За Денот на Вљубените, велигденска забава, можете да ставите подароци во торбата за да им подарите на семејството или пријателите, создавајќи жива празнична атмосфера за Божиќ.

Други карактеристики

1)Material:
Non-woven fabric.
2)Size:
9.84 x 11.8 inch, 11.8 x 15.75 inch.
3)Color:
red and black.
4) Pattern:
Classic Buffalo Plaid.
5)Package includes:
8 x fabric Christmas gift bags
6)Wide applications:
The bags can be uesd to store lots of candy, snack, sweet treats, small toys, and other goodies, and you can use it as Christmas gift bags, family Christmas party favors bags, toys bags, candy and goody bags, treat bags, Christmas promotion bags, store bags and more.
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.The colors may exist a slight difference due to different screens.

Најдобри понуди