.

.

Слушалката за замена на VoIP Lounge за IP телефони Mitel 5300 серија 5304 5312 5320 5320E 5324 5330 5330E 5340 5340E и 5360

Слушалката за замена на VoIP Lounge за IP телефони Mitel 5300 серија 5304 5312 5320 5320E 5324 5330 5330E 5340 5340E и 5360

DEN 335.84

Количина на стоки
Тековен

Сосема ново Индивидуално боксер. Исто така компатибилен со телефоните Mitel 5212 и 5224. Ова е жива верзија на оваа слушалка, а не безжична верзија. Потребно е кабелот за слушалки. Индивидуално боксер. Исто така компатибилен со телефоните Mitel 5212 и 5224. Ова е жива верзија на оваа слушалка, а не безжична верзија. Потребно е кабелот за слушалки. Сосема нови, индивидуално боксери, слушалка за замена на Vo IP салон за IP телефони Mitel 5300 серии, вклучувајќи 5304, 5312, 5320, 5320 E, 5324, 5330, 5330 E, 5340, 5340 E и 5360.

Други карактеристики

Најдобри понуди