.

.

TempQ - Преносен климатик - Личен ладилник за воздух - тивок, безжичен и полнење - гроздобер стил - испарувачки мини вентилатор - личен климатик со три брзини - лесен за у?

TempQ - Преносен климатик - Личен ладилник за воздух - тивок, безжичен и полнење - гроздобер стил - испарувачки мини вентилатор

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Уживајте : Личен климатик на Temp Q каде и да ја почувствувате топлината Почувствувајте го ветрето во вашата кожа со нашиот преносен ладилник за воздух што ќе ве спаси од запалената топлина кога и да ви треба. Ефикасно и лесно : Не грижете се за прекомплицираните ладилници за воздух. Temp Q е лесен за употреба и ефикасен за да ве одржи кул и ветровито. Гроздобер и елегантен : Не грижете се да имате грд личен климатик со вашата гроздобер убавица. Две различни бои, и двете елегантни, и двете вина, и двата ладилници. Брзо ладење : Преносен ладилник за воздух Temp Q има систем за ладење на вода за магла на нанометар кој се чувствува како ладно ветре. Спреј : Ултразвучна технологија за атомизација која им овозможува на свежата вода деликатно да навлезат во кожата, одржувајќи се да се олади. Безбедност : Прилагодлива ветерна ограда со заштита на прсти што имитира дизајн на внатрешни прозорец-бранови за гроздобер изглед. Уживајте : Личен климатик на Temp Q каде и да ја почувствувате топлината. Почувствувајте го ветрето во вашата кожа со нашиот преносен ладилник за воздух што ќе ве спаси од запалената топлина кога и да ви треба. Ефикасно и лесно : Не грижете се за прекомплицираните ладилници за воздух. Temp Q е лесен за употреба и ефикасен за да ве одржи кул и ветровито. Гроздобер и елегантен : Не грижете се да имате грд личен климатик со вашата гроздобер убавица. Две различни бои, и двете елегантни, и двете вина, и двата ладилници. Брзо ладење : Преносен ладилник за воздух Temp Q има систем за ладење на вода за магла на нанометар кој се чувствува како ладно ветре. Спреј : Ултразвучна технологија за атомизација која им овозможува на свежата вода деликатно да навлезат во кожата, одржувајќи се да се олади. Безбедност : Прилагодлива ветерна ограда со заштита на прсти што имитира дизајн на внатрешни прозорец-бранови за гроздобер изглед. Останете кул и ветровито за време на жешките летни денови со вашиот ладилник за личен воздух Temp Q. -Tempq ќе ве одржува кул во текот на жешките летни денови без да ве чини богатство.

Други карактеристики

Најдобри понуди