.

.

Завртки за завртки на Doitool, црни 2 пар пластични смртоносни капаци на завртката за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за капаци за завртк?

Завртки за завртки на Doitool, црни 2 пар пластични смртоносни капаци на завртката за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за

DEN 104.32

Количина на стоки
Тековен

Направени со врвен пластичен материјал, нашите капачиња за тоалети нудат трајна употреба Може да прикрие какви било грозни, испакнати или 'рѓосани завртки за тоалети. Може да помогне да се ажурира изгледот на бањата и да се обезбеди безбедност на вашето семејство. Лесно чистење и одржување, лесна инсталација. Тоа ги подобрува вашите бањи Изгледајте ги покриените завртки за тоалети. Направени со врвен пластичен материјал, нашите капачиња за тоалети нудат трајна употреба. Може да прикрие какви било грозни, испакнати или 'рѓосани завртки за тоалети. Може да помогне да се ажурира изгледот на бањата и да се обезбеди безбедност на вашето семејство. Лесно чистење и одржување, лесна инсталација. Тоа ги подобрува вашите бањи Изгледајте ги покриените завртки за тоалети. Опис Ако сте во потрага по капа на виткање на тоалетот, тогаш можете да ја пропуштите оваа ставка. Направено од фини материјали, нашето капаче за завртки е издржливо и практично во употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди