.

.

Електрични алатки Doitool Електрични алатки 4PCS пролетни јаглеродни четки замени Електрични јаглеродни четки за електричен чекан за вежбање електрична алатка Електр?

Електрични алатки Doitool Електрични алатки 4PCS пролетни јаглеродни четки замени Електрични јаглеродни четки за електричен чекан

DEN 101.92

Количина на стоки
Тековен

Четката со јаглерод мотор се една од најпознатите компоненти за електрична енергија, што е погоден за електричен чекан, електрична вежба, мелница за агол, итн Добра замена за истрошено четкано, за враќање на електричното сопирање на мотори. Четки за јаглерод мотор се една од најчесто заменетите компоненти на алатки за напојување. Се користи широко за електрична вежба, електричен чекан, електрична машина за мелење, машина за сечење, електрична пила, итн. Одлична четка што може да помогне во чистење на ролерот на машината за перење. Оваа ставка е произведена со врвен материјал за трајна и долготрајна употреба. Тој е дизајниран со жица олово прикачен за удобна употреба. Четката со јаглерод мотор се една од најпознатите компоненти за електрична енергија, што е погоден за електричен чекан, електрична вежба, мелница за агол, итн. Добра замена за истрошено четкано, за враќање на електричното сопирање на мотори. Четки за јаглерод мотор се една од најчесто заменетите компоненти на алатки за напојување. Се користи широко за електрична вежба, електричен чекан, електрична машина за мелење, машина за сечење, електрична пила, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди