.

.

Toyandona Tripe Layers Manicure Tool Box: Преносен лак за лак за нокти, алатки за уметност, организатор на сини канцелариски материјал за шминка за занаети за занаетчиска козметичка ?

Toyandona Tripe Layers Manicure Tool Box: Преносен лак за лак за нокти, алатки за уметност, организатор на сини канцелариски материјал за шминка

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Ефектот на складирање е добар, просторот е мал и многу практичен Со преносен и лесен дизајн на рачки, погодно за носење до каде што ви треба. Дизајнот на бравата е многу лесен за отворање, а апликацијата е полесна. Главно се користи за чување, организирање и заштита на вашите алатки за маникир што е многу погодно. Совршено за складирање на козметика и кутија за складирање на алатки за уметност за нокти. Ефектот на складирање е добар, просторот е мал и многу практичен. Со преносен и лесен дизајн на рачки, погодно за носење до каде што ви треба. Дизајнот на бравата е многу лесен за отворање, а апликацијата е полесна. Главно се користи за чување, организирање и заштита на вашите алатки за маникир што е многу погодно. Совршено за складирање на козметика и кутија за складирање на алатки за уметност за нокти. Опис Овој производ е кутија за алатки за маникир и уметност, главно користена за складирање на разни украси за нокти и четки за бои. Направено од пластичен материјал, издржлив и лесен.

Други карактеристики

Најдобри понуди