.

.

QFWCJ 100/120 INCH 16: 9 PRONECTOR SCREEN PLOISTABLE PRONT/REAR NON-CREATE DROLDABLE DESIGN DESIGN COMENCE PROCEVENCE Екран.

QFWCJ 100/120 INCH 16: 9 PRONECTOR SCREEN PLOISTABLE PRONT/REAR NON-CREATE DROLDABLE DESIGN DESIGN COMENCE PROCEVENCE Екран.

DEN 1161.60

Количина на стоки
Тековен

16 дупки може да се користат од обете страни за клиентите да висат 。 Полето на видно поле на широк агол од 160 степени 。. може да се користат затворени и отворени на отворено。. Преклопување и лесно носење 。. Перење и издржлив 。. 16 дупки може да се користат од обете страни за клиентите да висат 。. Полето на видно поле на широк агол од 160 степени 。. може да се користат затворени и отворени на отворено。. Преклопување и лесно носење 。. Перење и издржлив 。. 16 дупки може да се користат од обете страни за клиентите да висат 60 степени со широк агол на полето за гледање - и на отворено може да се користат。 folding и лесни за носење и издржливо и издржливо - специфични : Материјал : Polyester Clainsize : 100/120 inchesprojected екран Големина : 16 : 9package Список : 1* Платно на екранот на проекторот (не вклучувајќи ги и куките) Обично, ќе ја намалиме големината на екранот малку поголема, ако имате отстапување од 1-3 см, посакувајте да не ви пречи, мерењето Дозволена грешка е +/- 1-3 cm.

Други карактеристики

Најдобри понуди