.

.

Мшенг Закачалки За Преклопување Во Домаќинството, Чорапи, Внатрешни Закачалки, Клипови За Сушење, Мултифункционален Артефакт За Складирање, штипки За облека, Реше?

Мшенг Закачалки За Преклопување Во Домаќинството, Чорапи, Внатрешни Закачалки, Клипови За Сушење, Мултифункционален Артефакт

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

1, 360° ротирачки дизајн ги прави сите клипови лесни за пристап, лесни за стегање и истоварување 2, куката Отпорна на Ветер може да спречи закачалката да биде разнесена од ветрот. Четири синџири обезбедуваат рамнотежа на закачалката и може да се прилагодат за да одговараат на различни сцени . 4, Опремени со 32 клипови со заби што не се лизгаат и челични пружини можат да обесат многу мали предмети. Решетката За Алишта Избира Висококвалитетна пп пластика, безбедна и еколошка, силна, но цврста, не е лесна за кршење, издржлива. Закачалката За Клип може да се преклопи и складира кога не се користи, заштедувајќи 50% простор, без склопување, лесен за употреба, лесен дизајн погоден за кампување, одмор за патување. Идеален за закачување бебешка облека, чорапи, градници, платнени пелени, крпи, долна облека, долна облека, шалови, ракавици, марамчиња или нивните лесни предмети. Може да се закачи во просторијата за перење, плакарот, линијата за облека, шипката за завеси за туширање и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди