.

.

Јуипеа 60мм Пренослив Џебен Компас Од нерѓосувачки Челик - Мини Ориентирачки Компас За Кампување, Пешачење и Авантури На Отворено-Лесна И Издржлива Алатка За Навига

Јуипеа 60мм Пренослив Џебен Компас Од нерѓосувачки Челик - Мини Ориентирачки Компас За Кампување, Пешачење и Авантури На Отворено-Лесна

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Изграден со висококвалитетен нерѓосувачки челик отпорен на корозија, овој мини ориентирачки компас е изграден за да ги издржи строгостите на авантурите на отворено и да обезбеди сигурна навигација во годините што доаѓаат Со дијаметар од само 60мм/2,4 инчи и тежина од само неколку унци, овој компактен и лесен џебен компас лесно може да се вклопи во вашиот џеб, ранец или опрема за патување, што го прави совршен придружник за кампување, пешачење или какви било активности на отворено. Со својата компактна големина, овој пренослив компас нема да зазема многу простор во вашиот џеб или багаж, што ќе ви овозможи да патувате лесно и да останете пргави на нозе. Со својот и стилски дизајн, овој убаво изработен џебен компас не само што служи како функционална алатка за навигација, туку додава и елеганција на вашата колекција на опрема на отворено. Опремен со магнетна игла и јасни ознаки за насока, овој пренослив џебен компас може да ви помогне брзо да се ориентирате и да се движите низ непознат терен, обезбедувајќи безбедно и пријатно искуство за пешачење, кампување или ранци. Без разлика дали сте почетник или искусен авантурист, овој разноврсен и сигурен компас е задолжителна алатка за сите ваши експедиции на отворено. Изграден со висококвалитетен нерѓосувачки челик отпорен на корозија, овој мини ориентирачки компас е изграден за да ги издржи строгостите на авантурите на отворено и да обезбеди сигурна навигација во годините што доаѓаат. Со дијаметар од само 60мм/2,4 инчи и тежина од само неколку унци, овој компактен и лесен џебен компас лесно може да се вклопи во вашиот џеб, ранец или опрема за патување, што го прави совршен придружник за кампување, пешачење или какви било активности на отворено. Со својата компактна големина, овој пренослив компас нема да зазема многу простор во вашиот џеб или багаж, што ќе ви овозможи да патувате лесно и да останете пргави на нозе. Со својот и стилски дизајн, овој убаво изработен џебен компас не само што служи како функционална алатка за навигација, туку додава и елеганција на вашата колекција на опрема на отворено.

Други карактеристики

Item Type:
Compass
Material:
Stainless Steel
Product Color:
Silver White
Diameter:
Approx. 6 cm / 2.4in
Thickness:
Approx. 1.3 cm / 0.5in
Product Weight:
Approx. 53g / 1.9oz
Package List:
1 x Compass   :
Note:
1. When using and placing the compass, do not approach ferromagnetic objects, high‑voltage lines, electromagnetic devices, etc., so as to avoid errors and reduce the sensitivity of the compass.:
2. When not in use, it should be placed in a ventilated and dry place to avoid mildew.:
3. Do not bend the head‑up mirror and the plate holder of the inverted word table, so as not to affect the accuracy of its use.:
4. When the is, wipe the with white flannel to keep the and clean.:

Најдобри понуди