.

.

ДОИТОЛ Шрафцигер Држач За Држач За Алат Држач За Држач За Држач За Ѕид Држач За Организатор На Ѕидни Држачи За Алати Држач За Закачалка За Складирање За Домашна Гар?

ДОИТОЛ Шрафцигер Држач За Држач За Алат Држач За Држач За Држач За Ѕид Држач За Организатор На Ѕидни Држачи За Алати Држач За Закачалка

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Челичната плоча е задебелена за да има посилно чувство за коска и да ја подобри носивоста 12 дупка дизајн, може да добие 12 шрафцигери во исто време, ги исполнуваат секојдневна употреба или во собата дисплеј. Изберете галванизиран каталпа материјал со рамномерна, рамна, мазна и целосна текстура. Процес на галванизација против 'рѓа, не е лесен за' рѓа, поубав и издржлив. Може да се користи во складирање, продавница за хардвер и други места, погодни за складирање на разни алатки за шрафцигер, за да се направи работното место уредно, да се подобри ефикасноста на работата и да се постигне визуелно управување. Опис Оваа ставка е решетка за складирање на шрафцигер која е произведена со врвен челичен материјал. Мултифункционална решетка за складирање со неколку дизајн на кука. Дизајнот на полицата го прави едноставен организатор на просторот да држи мали рачни алатки како драјвер за завртки, шрафцигер итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди