.

.

Тапа за бања, месинг со единечна рачка за мијалник за бања, тапа за садови за мијалник или мијалник за мијалник, црна и црвена бања миксер.

Тапа за бања, месинг со единечна рачка за мијалник за бања, тапа за садови за мијалник или мијалник за мијалник, црна и црвена бања

DEN 1478.40

Количина на стоки
Тековен

★ Изглед на око : Оваа тапа има уникатен изглед и ергономски дизајн на рачката Телото е изработено од цврст месинг, многу стабилен и останува сјајно, нечувствително на отпечатоци и гребнатини, обезбедувајќи трајни перформанси за живот. Додадете се повеќе модерни за вашиот дом. Црниот и црвениот дизајн даваат елегантен изглед на секој декор на бања. ★ Лесно за контрола : Практичната единечна рачка со единечни дупки за бања може лесно да разменува топла и ладна вода, температурата е прилагодлива како што сакате, мека вода излезе без прскање, заштеда на вода во исто време. Кога притисокот на водата е премногу Високо, ве молиме отфрлете го за подобро искуство. ★ Заштедете вода : Аераторот со тапа на сливот може целосно да го меша протокот на воздух и вода. Вградениот меур за одвојување на саќе може да создаде и ефект на пенење, со што ќе заштеди до 30% потрошувачка на вода и го прави допирот поудобен и флексибилен. ★ Лесно за инсталирање : 1/2 Стандардна големина на инсталацијата, Дизајн на брза врска со една дупка може да ви помогне да инсталирате сами со 10 мин, без водоводџија и да ја зачувате таксата, кутијата содржи сè што ви треба (вклучително и топла и ладна влезна пипеа). ★ Добра услуга за клиенти : Имаме за цел да му помогнеме на секој клиент да го украси своето место каде што можат да се чувствуваат опуштено по зафатената работа. Ние поседуваме тим за професионална поддршка за да ви помогнеме да ги решите сите проблеми во рок од 24 часа, доколку имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас.

Други карактеристики

Faucet Type:
Bathroom Basin Faucet
Faucet material:
Brass
Color:
Black+ Red
Surface treatment:
Electroplating
Style:
Modern
Valve Core Material:
Ceramic
Function:
Hot and Cold Water Faucet
Installation Holes:
Single Hole
Number of Handles:
Single Handle
Cold/Hot Water Control Type:
Single Handle Dual Control
Installation Way:
Deck Mounted
Packing:
1x Bathroom Sink Faucet :
Some Accessories:
Installation Tips:
1. If you have to install it yourself, you will need some installation experience. Do not install it at will.:
2. Rinse the debris in the pre-embedded water pipe before installation to avoid clogging the faucet and internal piping. :

Најдобри понуди