.

.

Прекинувач За Притисок ПРЕКУ ШАЛТЕР

Прекинувач За Притисок ПРЕКУ ШАЛТЕР

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Прекинувач за притисок 1/4 инчен нптф надворешна нишка. Прекинувач за притисок. 1/4 инчен нптф надворешна нишка. ПРЕКУ ШАЛТЕР 9625 е прекинувач за притисок. Таа има 1/4 " нптф надворешна нишка. Техничарите се решавачи на проблеми кои не се плашат од пот на веѓите и маснотии на рацете. Тие обезбедуваат висококвалитетни услуги кои бараат висококвалитетни алатки. Кога им е потребна сигурна алатка, тие знаат дека можат да зависат од алатките ПРЕКУ ШАЛТЕР за испорака. Компанија за Алатки оватона за долги релации-гордо дизајнирање и производство На американски специјализирани алатки за услуги, дијагностика и опрема за продавници од 1925 година.

Други карактеристики

Најдобри понуди