.

.

5 компјутери закачалка за облека за домаќинства со клип виси здолниште клип виси облека закачалка облека поддршка облека решетката за облека за складирање торби з?

5 компјутери закачалка за облека за домаќинства со клип виси здолниште клип виси облека закачалка облека поддршка облека решетката

DEN 289.60

Количина на стоки
Тековен

Премиум материјал : Премиум PP материјал, висока температура, не е лесна за возраста, ,, Colorfast, дизајнирање на организатор на организатор на плакари, организатор на плакари, плакарот за облека за складирање на торбички за складирање на точки за ќебиња чисти контејнери за организирање облека Дизајн на лизгање : закачалката е опремена со дизајн што не е лизгање, а долна облека за суспензија може лесно да се обеси во полу-преклопена состојба под када за складирање на када за пакување на кампери и за складирање на зип-облека за складирање на облеки за ќебиња за големи плакари. Поставете ги вашите додатоци за патувања : Покажувачката закачалка заштедува простор кога е преклопен. Може да виси палта и долна облека кога се расплетува. Многу погодно за патување, особено за жени и семејства. Склопување на контејнер за складирање облека за складирање за спална соба, организатор на организатор на плакари, организатор за торби, за складирање на торбички и складирање на торбички за складирање. Должина што може да се повлече : Ширината и должината на рамото се повлекуваат, погодни за возрасни и деца за складирање на облека за складирање на облека Зип облека за складирање на отпадоци Премиум материјал : Премиум PP материјал, висока температура, не е лесна за возраста, ,, Colorfast, дизајнирање на организатор на организатор на плакари, организатор на плакари, плакарот за облека за складирање на торбички за складирање на точки за ќебиња чисти контејнери за организирање облека. Дизајн на лизгање : закачалката е опремена со дизајн што не е лизгање, а долна облека за суспензија може лесно да се обеси во полу-преклопена состојба под када за складирање на када за пакување на кампери и за складирање на зип-облека за складирање на облеки за ќебиња за големи плакари. Поставете ги вашите додатоци за патувања : Покажувачката закачалка заштедува простор кога е преклопен. Може да виси палта и долна облека кога се расплетува. Многу погодно за патување, особено за жени и семејства.

Други карактеристики

Најдобри понуди