.

.

Прекинувач за Светилки за цевки хатиреа, Прекинувач за Светилки Со 3/4 инчи За Спална Соба за Водоводни Светла За Дома За Светла За Цевки За Маса, Стандардно, стандар?

Прекинувач за Светилки за цевки хатиреа, Прекинувач за Светилки Со 3/4 инчи За Спална Соба за Водоводни Светла За Дома За Светла За

DEN 241.12

Количина на стоки
Тековен

Прекинувачот за гроздобер светло доаѓа со жица и може ДА се справи СО 3А НА 120 V или 5 A НА 12 V, што е совршено совпаѓање за вашето индустриско светло за цевки Користење висококвалитетни железни материјали, издржливи за употреба и отпорни на абење, извонредна изработка, што може да го зголеми ретро шармот, добар за украсување на домот. Лесен за инсталирање и склопување, стабилен и сигурен, прекинувачот се вклучува/исклучува во една насока секоја четвртина вртење во насока на стрелките на часовникот. Ретро индустриски 3/4 инчен прекинувач за ротирачко светло на вентилот, уникатен и исклучителен дизајн на форма, совршено погоден за вашата столна цевка. Широко се користи во водоводни светла, светла за цевки или други уреди за осветлување погодни за такви прекинувачи, едноставни, практични и лесни за контрола. Ретро индустриски 3/4 инчен прекинувач за ротирачко светло на вентилот, уникатен и исклучителен дизајн на форма, совршено погоден за вашата столна цевка. Прекинувачот за гроздобер светло доаѓа со жица и може ДА се справи СО 3А НА 120 V или 5 A НА 12 V, што е совршено совпаѓање за вашето индустриско светло за цевки. Широко се користи во водоводни светла, светла за цевки или други уреди за осветлување погодни за такви прекинувачи, едноставни, практични и лесни за контрола. Лесен за инсталирање и склопување, стабилен и сигурен, прекинувачот се вклучува/исклучува во една насока секоја четвртина вртење во насока на стрелките на часовникот.

Други карактеристики

Item Type:
Steampunk Lamp SwitchMaterial

Најдобри понуди