.

.

Неродеко Ѕид Монтирани Палто Решетката Декоративни Ѕид Монтирани Решетката Палто И Капа Куки Метални Закачалки Ѕид Монтирани Кука Решетката Виси Складирање Орга?

Неродеко Ѕид Монтирани Палто Решетката Декоративни Ѕид Монтирани Решетката Палто И Капа Куки Метални Закачалки Ѕид Монтирани Кука Решетката

DEN 747.20

Количина на стоки
Тековен

ПАЛТО РЕШЕТКАТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ кука Исклучителен дизајн се клучеви, капи, каишки, крпи, наметки и многу повеќе ЅИД ВИСИ ПАЛТО РЕШЕТКАТА Лесен за инсталирање, спречување на крпа за оштетување и паѓање. ДЕКОРАТИВНА РЕШЕТКА за ПАЛТО користи Цврста конструкција, дизајн Во Европски стил,. ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАЛТО МОНТИРАНА на ЅИД Изработен од железо, тој е добар помошник за складирање и организација на домот, за закачување предмети. ЅИДНА РЕШЕТКА за ОБЛЕКА Погоден За влез, дневна соба, спална соба, соба за игри, соба за забава и многу повеќе; додава допир на класа и разлика во вашиот дом. ПАЛТО РЕШЕТКАТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ кука Исклучителен дизајн се клучеви, капи, каишки, крпи, наметки и многу повеќе. ЅИД ВИСИ ПАЛТО РЕШЕТКАТА Лесен за инсталирање, спречување на крпа за оштетување и паѓање. ДЕКОРАТИВНА РЕШЕТКА за ПАЛТО користи Цврста конструкција, дизајн Во Европски стил,. ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАЛТО МОНТИРАНА на ЅИД Изработен од железо, тој е добар помошник за складирање и организација на домот, за закачување предмети. ЅИДНА РЕШЕТКА за ОБЛЕКА Погоден За влез, дневна соба, спална соба, соба за игри, соба за забава и многу повеќе; додава допир на класа и разлика во вашиот дом. Пакетот Вклучува 1 х Виси Кука Карактеристики-Големина : Прибл. 36 х 55 х 4,5 см капут кука за ѕид. - Боја : Црн капут и куки за капа. - Материјал : Железо ѕид монтирање куки. - Погоден за влез, дневна соба, спална соба, соба за игри, соба за забава и многу повеќе; додава допир на класа и разлика во Вашата Домашна Железна кука.

Други карактеристики

Најдобри понуди