.

.

Homeideas преносни завеси за затемнување за затемнувања за затемнување на бебето со вшмукување чаши затемнување на нијанси за прозорци привремени и отстранливи ролет?

Homeideas преносни завеси за затемнување за затемнувања за затемнување на бебето со вшмукување чаши затемнување на нијанси за прозорци

DEN 479.20

Количина на стоки
Тековен

【100% затемнување】 За разлика од другите ролетни за затемнување кои се чувствуваат слично на пластичното чаршав за еднократна употреба, нашата ткаенина е изработена од издржлив полиестерски материјал со висока густина за да се обезбеди дека може да блокира 100% од сончевата светлина Совршен за расадник, детска соба, како и персонал за ноќна смена, RV Windows. ? 【Супер вшмукување】 4 агли се обезбедени со 4 надградени чаши за вшмукување навртки за завртки кои се посилни и подолги од редовните чаши за вшмукување. Посебна големина】 Пакетот вклучува корисна торба за патувања, 4 чаша за вшмукување навртка и 1 преносна завеса за затемнување до 50 x 78 инчи. Големината може да се прилагоди со лепливи ленти и редовни чаши за вшмукување. ? Не се потребни дупчење, алатки и шипки за прозорци. Привремено и отстранлив, погоден за какви било аголни прозорци и патување. ? 【Лесно за грижа】 Машинско миење ладно нежно.

Други карактеристики

Најдобри понуди