.

.

Gumdrop Poamtech Ipad Случај Одговара На apple iPad 10.2 Дизајниран За Ученици, Наставници И Училници К-12–Тестирани, Цврсти, Отпорни На Удари Браници За Сигурна Заштита На Уредот-В?

Gumdrop Poamtech Ipad Случај Одговара На apple iPad 10.2 Дизајниран За Ученици, Наставници И Училници К-12–Тестирани, Цврсти, Отпорни

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

КОМПАТИБИЛНОСТ - ова куќиште за i Pad е направено по нарачка само за следниве уреди : Ipad 10,2 Инчен Случај (9-Та Генерација 2021/ 8-ма Генерација 2020/ 7-ма Генерација 2019) Ве молиме, не двоумете се да посегнете ако ви треба дополнителна помош. ИЗГРАДЕН ЗА ДЕЦА-Футролата За Пена за apple i Pad 10,2-инчен (9-ти, 8-ми Генерал и 7-ми Генерал) е изработена со издржлива ЕВА пена ко-обликувана со компјутер со висок удар (поликарбонат) што го прави куќиштето лесно и прилагодено за форма, но сепак цврсто за максимална заштита од удари и капки. Доаѓа во различни бои - Црна, Сина, Вар Зелена и Портокалова. РАЗУБАВУВАЊЕ ПРИЈАТЕЛСКИ-Дизајниран со јасен двоен материјал горниот и долниот дел што овозможува лесно управување со средствата и прилагодување на уредот. ДРЖАЧ 2-во-1 И РАЧКА-Патентиран Со држач 2-во-1 што погодно се удвојува како рачка за режими на гледање и пишување. ПРЕДВРЕМЕНИ ВО ИНСТАЛАЦИЈА-Инсталација на уредот на случајот е лесно, бидејќи на своите предвремени на функција. СКЕНИРАЈТЕ ПАКУВАЊЕ QR ЗА инструкции за инсталација. КОМПАТИБИЛНОСТ - ова куќиште за i Pad е направено по нарачка само за следниве уреди : Ipad 10,2 Инчен Случај (9-Та Генерација 2021/ 8-ма Генерација 2020/ 7-ма Генерација 2019). Ве молиме, не двоумете се да посегнете ако ви треба дополнителна помош. ИЗГРАДЕН ЗА ДЕЦА-Футролата За Пена за apple i Pad 10,2-инчен (9-ти, 8-ми Генерал и 7-ми Генерал) е изработена со издржлива ЕВА пена ко-обликувана со компјутер со висок удар (поликарбонат) што го прави куќиштето лесно и прилагодено за форма, но сепак цврсто за максимална заштита од удари и капки.

Други карактеристики

Најдобри понуди