.

.

Адаптер за приклучоци за вежбање, електричен додаток за вежбање, заоблен шрафцигер Практичен алатка Трајни 105 степени за да се ротира за електрична вежба за полнењ?

Адаптер за приклучоци за вежбање, електричен додаток за вежбање, заоблен шрафцигер Практичен алатка Трајни 105 степени за да се ротира за

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Функционалната глава е опремена со заклучување и магнетни уреди за да се осигура дека ракавот нема да падне Може да се користи и на електрична вежба за полнење, не може да се вклучи. Може да се поврзе со електрична вежба за полнење или рачен клуч, што се протега на тесен простор до кој не можат да стигнат, извртувајќи ја завртката и орев. Може да биде свиткано 105 степени за да се ротираат лево и десно, можете рачно да го залепите шрафцигерот. Рачката за брзо поврзување е погодна за сите електрични вежби и клучеви за приклучоци. Може да биде свиткано 105 степени за да се ротираат лево и десно, можете рачно да го залепите шрафцигерот. Може да се користи и на електрична вежба за полнење, не може да се вклучи. Може да се поврзе со електрична вежба за полнење или рачен клуч, што се протега на тесен простор на кој не можат да стигнат, извртувајќи ја завртката и орев. Рачката за брзо поврзување е погодна за сите електрични вежби и клучеви за приклучоци.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 105 Degree Turn Screwdriver
Material:
Chromium-Vanadium Alloy Steel
Specification:
105 degree corner
Surface:
Electroplating Treatment
Model:
105 degrees corner with fly handle, Long Type
Package List:
1 x105 Degree Turn Screwdriver :

Најдобри понуди