.

.

10 Парчиња Алуминиумска Черупка Рамни Подлошки, Задебелена Заптивка На Држачот Без Ракави.12,5 мм Х20мм Х8мм Погоден За Завртки М12.

10 Парчиња Алуминиумска Черупка Рамни Подлошки, Задебелена Заптивка На Држачот Без Ракави.12,5 мм Х20мм Х8мм Погоден За Завртки М12.

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

●Материјал : Рамни Подлошки За Черупка Од Алуминиумска Легура,Без ' Рѓа, Отпорност На Корозија,Висока Цврстина, Без Загадување Големина : Внатрешен дијаметар x Надворешен дијаметар x Должина. €Карактеристики : Стандардна Положба На Дупката,Униформа Сила,Не Е Лесна За Лизгање,Лесна За Употреба,Мазна Површина Без Бруси, Издржлива. €Перформанси : За Дистрибуција На Товарот На Навој Завртки, Завртки И Навртки,Обезбедување На Мазна Површина На Лежиштето. ●Разноврсна : Идеална За Употреба Во Подлошки За Црево За Вода, Градинарско Црево,Славина За Вода,Машина За Перење Алишта, Глава За Туширање И Многу Повеќе. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Производот, Слободно Контактирајте Не И Ние Ќе Се Потрудиме Да Ви Помогнеме. ●Материјал : Рамни Подлошки За Черупка Од Алуминиумска Легура,Без ' Рѓа, Отпорност На Корозија,Висока Цврстина, Без Загадување. Големина : Внатрешен дијаметар x Надворешен дијаметар x Должина. €Карактеристики : Стандардна Положба На Дупката,Униформа Сила,Не Е Лесна За Лизгање,Лесна За Употреба,Мазна Површина Без Бруси, Издржлива. €Перформанси : За Дистрибуција На Товарот На Навој Завртки, Завртки И Навртки,Обезбедување На Мазна Површина На Лежиштето. ●Разноврсна : Идеална За Употреба Во Подлошки За Црево За Вода, Градинарско Црево,Славина За Вода,Машина За Перење Алишта, Глава За Туширање И Многу Повеќе. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Производот, Слободно Контактирајте Не И Ние Ќе Се Потрудиме Да Ви Помогнеме. Опишете : Материјал : Рамни Подлошки За Черупка Од Алуминиумска Легура, Без ' Рѓа,Отпорност На Корозија, Висока Цврстина, Без Загадување.

Други карактеристики

Најдобри понуди