.

.

Повторно продолжување на таванот скали скали Повлечете ги таванските телескопски чекори што не се лизгаат невидливи преклопни тавани за тавани за материјали за г?

Повторно продолжување на таванот скали скали Повлечете ги таванските телескопски чекори што не се лизгаат невидливи преклопни тавани

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Материјал со висок квалитет : А : материјал од јаглероден челик Б : Титаниум-магнезиум легура. Површински електростатско прскање и процес против лизгање за да се обезбеди дека скалилата не е лесно да се 'рѓаат кога се користат, безбедни за употреба. Тип на монтиран таван : Оваа таванска таванска скала е тип монтиран на таванот. Не може да се монтира на вертикален wallид и едноставно може да се повлече од таванот или да се стави настрана. Тешки капацитет : Скалата за преклопување на таванот е изработено од плоча за печат на челик во форма S и задебелени шари, што го подобрува капацитетот за носење на оптоварување до 500 кг/1102lb. Ширина на отворање на таванот : 70см/80см; 27. Должина 90см/100см/120 см; 35/39/47in. Големина на педалот : 14x40-50cm/5. Применлива висина : 3-3,5м/9. Широко користени : Скалите за преклопување можат широко да се користат на врвот на таваните и кабините, и се совршена алатка за решавање на проблемот со зголемување и надолу таму каде што просторот е ограничен. Преклопните телескопски скали најчесто се користат во влезот на таванот/покривот/отворено/продавницата, скалилата се склопуваат без да заземаат простор за подот, погодни за тесен вселенски простор Име : Тавански мансарда телескопски скалиматеријал Тип : А : јаглероден челик; Б : Титаниум-магнезиум легура ширина на рамката : 70см/80см; 27.

Други карактеристики

Најдобри понуди