.

.

Штанд за статив на проекторот, 18 до 39 Пренослив Држач За Подот За Монтирање На Статив, Држач За Статив На Преклопен Под, Надворешен Држач За Проектор, Камера, Веб-Кам?

Штанд за статив на проекторот, 18 до 39 Пренослив Држач За Подот За Монтирање На Статив, Држач За Статив На Преклопен Под, Надворешен

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Прилагодлива висина : висината на стативот е прилагодлива од 46-100 см (18-39 инчи) Три цврсти нозе се наклонети нанадвор за да ја максимизираат стабилноста и може да се прилагодат на висината што ви треба. 360° Ротирачка Глава : 360 ° ротирачка глава што ќе ви помогне да го добиете идеалниот агол. 1/4 завртки можат да ги соберат речиси сите Мини проектор, DLP проектор, Дигитална камера, Видео Камера,Компактни Камери, Веб Камери итн. Пренослив држач за проектор за статив : може да се преклопи во пренослива големина и тежи само 1,1 килограм. Многу е погоден за канцеларии, училници, презентации, патувања, преноси во живо, комерцијални изложби. Лесно за составување и поставување!. Носивост : носивоста на држачот за мини проектор не надминува 4 килограми, а држачот за статив главно се користи за лесна опрема. Не се препорачува за голема и тешка опрема за проекција. Структура на шасијата на статив : со цел да се разгледа безбедноста на медиумската опрема. Цврстата структура на статив со носивост од 8 килограми е лесна за инсталирање и пренослива. Прилагодлива висина : висината на стативот е прилагодлива од 46-100 см (18-39 инчи). Три цврсти нозе се наклонети нанадвор за да ја максимизираат стабилноста и може да се прилагодат на висината што ви треба. 360° Ротирачка Глава : 360 ° ротирачка глава што ќе ви помогне да го добиете идеалниот агол. 1/4 завртки можат да ги соберат речиси сите Мини проектор, DLP проектор, Дигитална камера, Видео Камера,Компактни Камери, Веб Камери итн. Пренослив држач за проектор за статив : може да се преклопи во пренослива големина и тежи само 1,1 килограм. Многу е погоден за канцеларии, училници, презентации, патувања, преноси во живо, комерцијални изложби. Лесно за составување и поставување!. Носивост : носивоста на држачот за мини проектор не надминува 4 килограми, а држачот за статив главно се користи за лесна опрема. Не се препорачува за голема и тешка опрема за проекција. Структура на шасијата на статив : со цел да се разгледа безбедноста на медиумската опрема. Цврстата структура на статив со носивост од 8 килограми е лесна за инсталирање и пренослива.

Други карактеристики

Најдобри понуди