.

.

BESPORTBLE 4pcs Куки За Складирање Закачалки За Складирање Закачалки За Гаража Куки За Складирање На Раце Закачалки За Складирање На Гаражи Тешки Закачалки За Капут Среб?

BESPORTBLE 4pcs Куки За Складирање Закачалки За Складирање Закачалки За Гаража Куки За Складирање На Раце Закачалки За Складирање На

DEN 261.60

Количина на стоки
Тековен

јаглероден челик ТЕШКИ ЗАКАЧАЛКИ за ОБЛЕКА Цврстиот дизајн обезбедува стабилност и сила. ТЕШКИ ЗАКАЧАЛКИ за СКЛАДИРАЊЕ Нашата кука за гаража е изработена од јаглероден челик кој е издржлив и цврст и е отпорен на ' рѓа. КУКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ нашата тешка кука за гаража може безбедно да собере околу 20,9 килограми кога е правилно инсталирана. ЗАКАЧАЛКИ за СКЛАДИРАЊЕ оваа кука за складирање на рацете е организација особено со тешки скали, граѓа, спортска опрема, дувалки за лисја/снег, чадори за двор и така натаму. Пакетот Вклучува 4 х Куки Карактеристики-Материјал : кука за складирање На Јаглероден челик. - Носивост : 9,5 кг / 20,9 фунти кука за складирање на раката. - Големина : 14х12, 5х1см. - Боја : сребрено-Крутиот дизајн обезбедува стабилност и цврстина куки за складирање гаражи. - Нашата кука за гаража е изработена од јаглероден челик кој е издржлив и цврст, а тоа е закачалки за складирање гаражи отпорни на ' рѓа. - Оваа кука за складирање на рацете е организација особено со тешки скали, граѓа, спортска опрема, дувалки за лисја/снег, чадори за двор и така натаму тешки закачалки за складирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди