.

.

Бестонзон Хавајската Партија Обезбедува Овошни Партиски Плочи Ананас Хартија Вечера Плочи Пијат Чаши Салфетки Овошни Садови Садови За Божиќ Свадба Роденден Мате?

Бестонзон Хавајската Партија Обезбедува Овошни Партиски Плочи Ананас Хартија Вечера Плочи Пијат Чаши Салфетки Овошни Садови Садови За Божиќ

DEN 206.08

Количина на стоки
Тековен

?Овие хартиени чинии и чаши ќе ви дадат фестивалско искуство за вашата забава ?Тие се исто така прекрасни украси за забави, додавајќи повеќе убавина и шарм на забавата. ?Садовите за хартија се погодни за употреба, бидејќи не треба да се мијат и чистат. ?Тие имаат широк спектар на примена, погодни за употреба како чаши за пијалоци, десерт, овошје и јадења за сервирање закуски. ?Изработени од добар хартиен материјал, тие се безбедни и , сигурни, здрави за вашите деца и семејството. ?Овие хартиени чинии и чаши ќе ви дадат фестивалско искуство за вашата забава. ?Тие се исто така прекрасни украси за забави, додавајќи повеќе убавина и шарм на забавата. ?Садовите за хартија се погодни за употреба, бидејќи не треба да се мијат и чистат. ?Тие имаат широк спектар на примена, погодни за употреба како чаши за пијалоци, десерт, овошје и јадења за сервирање закуски. ?Изработени од добар хартиен материјал, тие се безбедни и , сигурни, здрави за вашите деца и семејството. Опис чинија за роденденска забава прекрасна чинија за забава дизајн на овошје прибор за јадење хартија за прибор за хартија хартиена чаша прибор за јадење пригоден прибор за јадење за прибор за забава смешни прибор за забава за роденденска забава додаток за забава за вечера 1 Комплет Симпатични Садови За Забави Смешни Чинии За Забави Чаши Погодно Овошје Дизајн Хартија Cutlery Features-Material : Paper;-Size(Plate) : 23.

Други карактеристики

Најдобри понуди