.

.

Navitech USB порта 4.2A Поддршка за глава со интегриран полнач за автомобили компатибилен со Teclast X11 10.1 таблета

Navitech USB порта 4.2A Поддршка за глава со интегриран полнач за автомобили компатибилен со Teclast X11 10.1 таблета

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

Цврсто проширување на уредот за монтирање му овозможува на вашиот уред да биде вграден во потпирачот за глава на вашето возило Прилагодете ја лулката во сите агли за оптимална употреба на вашиот уред на долги патувања со автомобили. Оваа монтажа е применлива за сите автомобили со стандардните потпирачи за глава од два Бард (ова е најчестиот одмор на главата со два метални измет што се лизгаат во и надвор од седиштето. Две вградени USB пристаништа и запалени цигари за да се овозможи полнење во движење. Вашиот уред/уреди никогаш нема да снема батерија со монтирање на потпирачот за глава Navitech. 12 -месечна гаранција. Цврсто проширување на уредот за монтирање му овозможува на вашиот уред да биде вграден во потпирачот за глава на вашето возило. Прилагодете ја лулката во сите агли за оптимална употреба на вашиот уред на долги патувања со автомобили. Оваа монтажа е применлива за сите автомобили со стандардните потпирачи за глава од два Бард (ова е најчестиот одмор на главата со два метални измет што се лизгаат во и надвор од седиштето.

Други карактеристики

Најдобри понуди