.

.

Peekdook for Air Pod Pro Case Soft Soft Silicone Bounty Tissue Симпатична цртана филм Смешно покритие моден заштитен додаток на кожата клуч за клучеви девојче тинејџерска компатибилна кутиј?

Peekdook for Air Pod Pro Case Soft Soft Silicone Bounty Tissue Симпатична цртана филм Смешно покритие моден заштитен додаток на кожата клуч за

DEN 156.32

Количина на стоки
Тековен

❤ 【Супер симпатичен 3Д моден дизајн】 ❤ Супер симпатичен анимиран анимиран каваи дизајн целосна заштитна обвивка за школки ќе го направи вашиот куќиште за полнење на Air Pod Pro да изгледа прилично и шарен, модерен, модерен Getе добиете многу комплименти од девојчиња, жени и деца. ❤ 【【Pushyproof /Scratcrofof /Shock Proof】 ❤ Овој симпатичен случај на Air Pod Pro на Air Pod Pro, кој обезбедува голема целосна заштита со минимален најголемиот дел компатибилен со Air Pod Pro, тоа е направено од мек силиконски TPU браник со апсорпција на шок, му дава на вашиот воздушен пат повеќеслојна заштита. ❤ 【Прецизни исечоци и трајни ❤ ❤ Смешниот случај на Air Pod Pro е инсталиран на кутијата за полнење Air Pod Pro користејќи технологија за адсорпција. Мекиот и издржлив силикон внатре нема да ја гребе станицата за полнење на воздухот и нема да се олабави или деформира за време на долгорочната употреба. Инсталирајте ја кожата на Air Pod на кутијата за полнење, сè уште можете да пристапите до копчето за синхронизација и портата за полнач на кутијата за полнење. ❤ 【Никогаш повеќе не губете го вашиот Air Pod Pro】 ❤ Air Pod Pro Case Carabiner Keychain може да виси на ранец, рачен лента итн. Никогаш не грижете се да го изгубите вашиот Air Pod Pro, не е само погодно за носење Air Pod Pro, туку и обезбедува а Прекрасна декорација за вашата торба. Ако имате какви било прашања или не сте целосно задоволни со вашиот случај на Air POD, ве молиме слободно прашајте нè, ​​ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. ❤ 【Супер симпатичен 3Д моден дизајн】 ❤ Супер симпатичен анимиран анимиран каваи дизајн целосна заштитна обвивка за школки ќе го направи вашиот куќиште за полнење на Air Pod Pro да изгледа прилично и шарен, модерен, модерен. Getе добиете многу комплименти од девојчиња, жени и деца. ❤ 【【Pushyproof /Scratcrofof /Shock Proof】 ❤ Овој симпатичен случај на Air Pod Pro на Air Pod Pro, кој обезбедува голема целосна заштита со минимален најголемиот дел компатибилен со Air Pod Pro, тоа е направено од мек силиконски TPU браник со апсорпција на шок, му дава на вашиот воздушен пат повеќеслојна заштита. ❤ 【Прецизни исечоци и трајни ❤ ❤ Смешниот случај на Air Pod Pro е инсталиран на кутијата за полнење Air Pod Pro користејќи технологија за адсорпција. Мекиот и издржлив силикон внатре нема да ја гребе станицата за полнење на воздухот и нема да се олабави или деформира за време на долгорочната употреба. Инсталирајте ја кожата на Air Pod на кутијата за полнење, сè уште можете да пристапите до копчето за синхронизација и портата за полнач на кутијата за полнење.

Други карактеристики

Најдобри понуди