.

.

КУЈУК Битка Јажиња 1 Инчен Дијаметар, Битка Јаже Домашна Опрема За Вежбање За Мажи и Жени Основни Тренинзи За Јачина На Отворено кардио )

КУЈУК Битка Јажиња 1 Инчен Дијаметар, Битка Јаже Домашна Опрема За Вежбање За Мажи и Жени Основни Тренинзи За Јачина На Отворено

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Битката јаже е направена од 100% поли дакрон материјал за издржлив, сигурен и безгрижен тренинг Борбените јажиња со дијаметар од 25мм(1инч) се достапни во 3 должини. Што им овозможува на корисниците да го прилагодат интензитетот на вежбање со менување на должината и дијаметарот на јажето, идеално и за професионални и за аматерски љубители на спортот на векови. Цврста рачка за држење. Рачките направени од материјал за собирање топлина, обезбедувајќи одлична заштита за вашите раце и посигурен, цврст стисок што не се лизга за време на интензивни вежби. Борбените јажиња се изградени за спортистите да тренираат за зголемена моќност, да градат јачина на јадрото и да ја подобрат експлозивноста. Се користи за вежбање на целото тело, фокусирајќи се на зголемување на издржливоста на мускулите и кардиоваскуларната кондиција. Јажето за обука може да се користи самостојно или како дел од тим за подеми и падови, спортови за влечење или качување-борбено јаже, спортско јаже, јаже за обука, борбено јаже, фитнес јаже, јаже за подигање, јаже за прилагодување, јаже за качување, јаже за натпреварување итн.

Други карактеристики

Rope Material:
100% Dacron
Rope Diameter:
1 inches
Satisfaction Gurranteed:
Our aim is to satisfy our customers. Regardless of any questions you have about the product, please contact us immediately. We will definitely make you satisfied.

Најдобри понуди