.

.

Додатоци за фотоапарати RVSKY нуркачки прсти со прсти алуминиумски легури за нуркање, лесна линија за нуркање, алатки за подводна опрема, алатки за камера, додатоци з?

Додатоци за фотоапарати RVSKY нуркачки прсти со прсти алуминиумски легури за нуркање, лесна линија за нуркање, алатки за подводна опрема,

DEN 1427.20

Количина на стоки
Тековен

[Додатоци за камера Трајлив материјал] Изработено од авијациски алуминиумски легура материјал, телото има голема јачина и силна отпорност на оксидација Алатки за фотоапарати, Accessorie за снимање на фотоапарати. [Додатоци за фотоапарати лесни и преносни] Спадот за нуркање на прстите е интегриран дизајн, кој е анти -корозија, мала големина, мала тежина и лесен за носење. Алатки за фотоапарати, Accessorie за снимање на фотоапарати. [Додатоци за фотоапарати безбедни за употреба] тркалото за нуркање е дизајнирано со хуманизирани заоблени површини и е анти -исечени раце, за да можете да го користите со доверба. Алатки за фотоапарати, Accessorie за снимање на фотоапарати. [Додатоци за камера Hollow Design] Оваа ролна за нуркање линија со шуплив дизајн, лесен за употреба, е идеална алатка за нуркање, за да се задоволи вашата различна потреба. Алатки за фотоапарати, Accessorie за снимање на фотоапарати. [Додатоци за камера широко апликација] Врвот за нуркање е широко користен во многу ситуации, како што се пливање, нуркање, под вода, итн. [Додатоци за камера Трајлив материјал] Изработено од авијациски алуминиумски легура материјал, телото има голема јачина и силна отпорност на оксидација. Алатки за фотоапарати, Accessorie за снимање на фотоапарати. [Додатоци за фотоапарати лесни и преносни] Спадот за нуркање на прстите е интегриран дизајн, кој е анти -корозија, мала големина, мала тежина и лесен за носење.

Други карактеристики

Item Type:
Diving Line Wheel
Material:
Aluminum alloy
Application:
Swimming, diving
Product Size:
Approx. 50 x 60 mm / 2 x 2.4 in
Camera accessories  Package List:
1 x Diving Line Wheel

Најдобри понуди