.

.

50pcs вентил за контрола на воздухот Трајлив брз конектор SL6 - M5 Пневматски брзи фитинзи спојување на цревото за воздушна линија за стабилно користење

50pcs вентил за контрола на воздухот Трајлив брз конектор SL6 - M5 Пневматски брзи фитинзи спојување на цревото за воздушна

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Со одлична изработка, може да совршена замена за стариот Додатоците со навој се опремени со претходно обложена заптивната смеса, која може да се инсталира брзо без дополнително запечатување. Вентилот за контрола на воздухот може да ја поправи цевката цврсто без да ја ограничи. Употребата на силно тело со низа од никел, може да обезбеди корозија. Мала големина, лесна за носење и складирање, погодно за употреба и со добри перформанси. Со одлична изработка, може да совршена замена за стариот. Додатоците со навој се опремени со претходно обложена заптивната смеса, која може да се инсталира брзо без дополнително запечатување. Вентилот за контрола на воздухот може да ја поправи цевката цврсто без да ја ограничи. Употребата на силно тело со низа од никел, може да обезбеди корозија. Мала големина, лесна за носење и складирање, погодно за употреба и со добри перформанси. Вентилот за контрола на воздухот може да ја поправи цевката цврсто без да се ограничи 2. Употребата на силно тело од месинг на никел од никел може да обезбеди корозија3. Додатоците со навој се опремени со претходно обложена заптивната смеса, која може да се инсталира брзо без дополнително запечатување. Со одлична изработка, може да совршена замена за стариот One5. Мала големина, лесна за носење и складирање, удобен за употреба и со добра изведба на престапување : Тип на ставка : Материјал за контрола на вентил за контрола на воздухот : Пластичен + месинг на месинг : SL6-M5 INTERFACE Дијаметар на цевки : приближно.2 Intype : Вентилатор на гаснење на примена : Цилиндерттемска отпорност на воздушна цевка : 0+60 (℃) Отпорност на притисок : 2.0 (MPa) Опис на производот : Еден допир конектор за вршење на притисок во конекторот за контрола на брзината на воздухот е конекторот за контрола на вентилот за контрола на брзината на воздухот е Опремено со погодно копче за ослободување со едно копче за да се обезбеди едноставна и брза врска со гасоводот без потреба од специјални алатки.

Други карактеристики

Item Type:
Air Control ValveProduct Material
Interface Pipe Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Type:
Throttle valve
Scope of Application:
Air tube cylinder
Temperature Resistance:
0+60 (℃)
Pressure Resistance:
2.0 (MPa)
Product Description:
The one-touch quick release push-in connection connector of the air speed control valve connector is equipped with a convenient one-button release button to provide simple and fast pipeline connection without the need for special tools. The air speed controller connector can completely rotate the valve body around the to achieve the good pipeline direction. Our unique stainless steel collection design provides a secure connection to securely hold the tube without restricting . However, the special adjustment pin design provides high- air adjustment. The robust nickel-plated brass threaded body ensures corrosion protection. Threaded accessories are equipped with pre-coated Telfon sealant for quick installation without additional sealing :
Package List:
50 x Air Control Valve :

Најдобри понуди