.

.

Кабилок Бонбони Послужување Послужавник Керамички Мезе Плоча Полка Точка Овошје Чинија За Сервирање Салата Десерт Торта Чинија Бонбони Суши Послужавник Храна За?

Кабилок Бонбони Послужување Послужавник Керамички Мезе Плоча Полка Точка Овошје Чинија За Сервирање Салата Десерт Торта Чинија

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Може да ги задоволи вашите дневни потреби за складирање на разни видови храна и е практичен за домашна или хотелска кујна Креативната чинија за сервирање е исто така одлична декорација на вашата трпеза, може да биде привлечна за децата. Има широк спектар на апликации и може да се користи како западна чинија за храна, салата и овошна чинија. Произведен со добар керамички материјал, издржлив и безбеден за ваша употреба за сервирање храна. , исушете и одржувајте, заштедувајќи време и енергија и подобрете ја работната ефикасност. Може да ги задоволи вашите дневни потреби за складирање на разни видови храна и е практичен за домашна или хотелска кујна. Креативната чинија за сервирање е исто така одлична декорација на вашата трпеза, може да биде привлечна за децата. Има широк спектар на апликации и може да се користи како западна чинија за храна, салата и овошна чинија. Произведен со добар керамички материјал, издржлив и безбеден за ваша употреба за сервирање храна. , исушете и одржувајте, заштедувајќи време и енергија и подобрете ја работната ефикасност. Опис Оваа плоча е изработена од висококвалитетен керамички материјал. Дизајнот е едноставен, практичен и издржлив. Креативни и рафинирани, совршени за салата и други јадења со храна. Може да биде широко користен во собири, активности, семејни вечери, ресторани и други прилики.

Други карактеристики

Најдобри понуди