.

.

2/5/10 парчиња Прилагодлива Должина Маска За Лице Јаже, Практични &засилувач; Удобен Држач За Безбедносна Маска &засилувач; Закачалка-Удобно Околу Вратот Маска За Лиц?

2/5/10 парчиња Прилагодлива Должина Маска За Лице Јаже, Практични &засилувач; Удобен Држач За Безбедносна Маска &засилувач; Закачалка-Удобно

DEN 753.60

Количина на стоки
Тековен

ПРАКТИЧНО И ПРАКТИЧНО-ОДМОРЕТЕ ГИ УШИТЕ И ДИШЕТЕ ЛЕСНО-Одржувајте Ја Заштитата На Лицето Чиста и Блиску - Не Ризикувајте Да Ја Извалкате Маската или Да ја Изгубите Со Тоа што ќе ја Спуштите или Ќе Ја Турнете во Џеб Токму ОНА што ВИ ТРЕБА ЗА ОСНОВНИТЕ ВРАБОТЕНИ - Прицврстете Ги Малите Куки на Еластичните Ленти на Вашата Маска. Како Држач за Очила, Само Лизнете Го Преку Главата и Носете Како Ѓердан. Ќе работи со Вашиот Постоечки Штедач за Уши или Лента за Глава. Држете ЈА МАСКАТА ЗА ЛИЦЕ БЕЗБЕДНО ОКОЛУ ВРАТОТ кога не ЈА КОРИСТИТЕ - Совршена За Обврски, Залак За Јадење, Социјално Дистанциран Разговор Или Телефонски Повик - Нема Да Се Заглави како Врвки со Гломазен булдог или Клипови. Една ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА НА СИТЕ И РАБОТИ И СО МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА И ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА-Користете Со Маска за Еднократна Употреба или Маски Од Памучна Ткаенина кога Купувате Намирници, Вечерате Во Ресторани. 100% ГАРАНЦИЈА : Испорака за 7 до 15 дена, ние сме полни со доверба во нашите производи и безусловно го гарантираме работниот век на овие производи. Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте со нас.

Други карактеристики

Најдобри понуди