.

.

Корпа за отпадоци За Домаќинство Со Сортирање Ѓубре Флип Капак Од типот На Туркање Корпа За Отпадоци За Дневна Соба Спална Соба Кујна Бања

Корпа за отпадоци За Домаќинство Со Сортирање Ѓубре Флип Капак Од типот На Туркање Корпа За Отпадоци За Дневна Соба Спална Соба

DEN 475.84

Количина на стоки
Тековен

[Обележје] корпата за отпадоци е правоаголна, со витко тело, тесен врв и широко дно, што е постабилно Во исто време, може да се стави веднаш до тоалетот и другите тесни места, во средината на различни празнини, извонредна атмосфера, заштеда на простор. [Квалитет на производот] целокупната употреба на еколошки пп материјал, безбеден, здрав и издржлив. Корпата за отпадоци има силна носивост и може да собере 10 ЛИТРИ ѓубре. Има два слотови за вреќи за ѓубре за лесна класификација на ѓубрето. [Метод на отворање] тој го користи методот на отворање на поп капакот со едно копче, притиснете за автоматско отворање, а потоа притиснете за автоматско затворање, лесен е за употреба и удобен за вашиот живот. [Опсег на примена] оваа кујнска корпа за отпадоци е многу погодна за употреба во семејната кујна, спалната соба, дневната соба, бањата итн. За користење на кујната, може подобро да го оддели ѓубрето и да го оддели сувото и влажното ѓубре. [Потсетник] ако наидете на проблеми со производот, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви одговориме на време и одделете суво и влажно ѓубре. Обезбедете добра животна средина за семејството. Повикуваме на заштита на животната средина, и секој е одговорен. Спецификација : Материјал : ЕКОЛОШКИ пп.

Други карактеристики

Material:
Environmentally friendly PP.
Size:
32*15*27cm.
Color*:
white.
Capacity:
10L
The package includes:
Trash bin*1, packaging bag*1.:
Precautions:
1. Due to the different shooting environment, the product may have a certain color difference, which is a normal phenomenon and does not affect the use.:
2. Due to different manual measurement methods, there may be 1-3cm error in the size, which is a normal phenomenon and does not affect the use.:
3. The product is made of plastic, please do not touch the open flame to avoid deformation.:
4. If you encounter product quality problems, please contact us and we will reply you as soon as possible. :

Најдобри понуди