.

.

Замена на врвовите на стилот на ноконтактки - без отворач на вратата на допир - без алатка за прицврстување на копчето за контакт - стилус за екрани на допир - гумен в?

Замена на врвовите на стилот на ноконтактки - без отворач на вратата на допир - без алатка за прицврстување на копчето за контакт - стилус

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

✅ Замена на стилови на Nibs - Овој пакет за стилови без допир има 25 (дваесет и пет), совети за замена на гума No Contact Key Замена на алатката за отворање на вратите без допир за екраните на допир. Stylus Fine Point работи со вашата алатка за отворање на вратите без допир. ✅ Совети за гума Не е отворач на вратата на допир - Поради нетрајната природа на капацитивниот екран на допир (i Pad, паметни телефони, итн.) Врвот треба да биде мек. Однесувајте се кон стилот како мала, мека четка за боја и го испреплетува екранот. Ако врвот се сруши или ако брзо го раскинете врвот, тогаш можеби ќе се обидете да напишете со игла наспроти удирање на екранот. ✅ Совети за замена на гумени игла, мекиот врв Стили не траат вечно, советите за игла, се наменети да бидат заменети со текот на времето во зависност од употребата. Замената на врвовите на стилот на No Contact Key може да се користи со алатката за алатки за прицврстување на вратите и алатката за комунални услуги без допир, направена од силиконска гума. Гумата за замена на стилот на стилот ќе ги собере сите No Contact Key. ✅ Совети за гума без алатка за допир направена од силиконска гума за i Pads екрани за допир, тастатури, тастатури на банкомат и чување на влошки за плаќање на исплата.

Други карактеристики

Најдобри понуди