.

.

Алипис 36 парчиња Риба во форма на риба, држач за држачи за маснотии Јапанди декор јапонски перници маса декори за садови за мирување столбови вилушка држач за нож з?

Алипис 36 парчиња Риба во форма на риба, држач за држачи за маснотии Јапанди декор јапонски перници маса декори за садови за

DEN 1369.60

Количина на стоки
Тековен

Керамика Стенд на секачот- издржлив и може да биде долго време. Лесно за миење и чистење, само со сапун и вода. Керамички држачи за одмор на стапчиња за јадење-? Носител на стапчиња за рибини стапчиња- погледнете го симпатичното мало елен! Ако сте lубител на ирваси, ќе го сакате! Украсете ја масата со овие прекрасни мачки, ја прави вашата маса пријатна и уникатна. Погодно е за држење стапчиња за јадење, вилушки, лажици, ножеви или други табели. Бројки на ирваси за празници- Одморот за стапчиња за јадење додава виталност за вашата маса, прибор за јадење се оддалечува, одржувајте ја табелата чиста. Керамички држач за стапчиња за јадење- Декор за бајки : Тие можат да го направат вашето време за вечера попогодно и пријатно. Чувајте го вашиот прибор за јадење чист и хигиенски. Мини фигурини за риби- 【【Rish Stand Stand Stand】 Изработката на нашиот одмор на керамички стапчиња ќе ви донесе добро користење на искуство. Стенд на секачот- издржлив и може да биде долго време. Лесно за миење и чистење, само со сапун и вода. Керамички држачи за одмор на стапчиња за јадење-? Носител на стапчиња за рибини стапчиња- погледнете го симпатичното мало елен! Ако сте lубител на ирваси, ќе го сакате! Украсете ја масата со овие прекрасни мачки, ја прави вашата маса пријатна и уникатна.

Други карактеристики

Најдобри понуди